Güldür Güldür Show’un sevilen karakterlerinden Mehtap'ı canlandıran Meltem Yılmazkaya, Babalar Günü'ne özel yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunu tanıttı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte detaylar...

Meltem Yılmazkaya’nın Babalar Günü Paylaşımı

Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında Babalar Günü'ne özel bir paylaşımda bulunarak eşi ve oğluyla çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Meltem Yılmazkaya Ve Eşi 1

Kariyeri ve Aile Yaşamı

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Mehtap karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Yılmazkaya, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Babalar Günü paylaşımında eşi ve oğlunu tanıtan oyuncu, takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Meltem Yılmazkaya Ve Eşi 2

Eşi Ünlü Müzisyen Çıktı

Meltem Yılmazkaya'nın geçen yıl evlendiği eşi ünlü müzisyen Kadir Doğan. Bu bilgi, sosyal medya kullanıcıları arasında şaşkınlık yarattı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu ilk kez görenler, bu sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Meltem Yılmazkaya ve Kadir Doğan

Meltem Yılmazkaya ve Kadir Doğan çifti, geçtiğimiz yıl evlenmişti. O zamandan beri aile hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çift, Babalar Günü vesilesiyle ilk kez aile fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini mutlu etti.

Meltem Yılmazkaya Ve Eşi 3

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Yılmazkaya’nın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri, ünlü oyuncunun aile fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdırdı. Eşi Kadir Doğan’ın müzisyen olması, hayranları arasında merak uyandırdı.

Editör: Zeliha YAKUT