Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 16 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 16 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

16 Eylül 2024 MasterChef Türkiye'de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'nin yeni haftasında, yarışmacılar kaptanlık oyunu için tezgah başına geçti. Şefler, bu haftanın kaptanlık oyununda yarışmacılardan lahmacun yapmalarını istedi. Lahmacunu en başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı, haftanın Mavi Takım kaptanı olarak seçilecek. Haftanın Mavi Takım kaptanı, Kırmızı Takım kaptanını da belirleme hakkına sahip olacak. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları kim oldu?

16 Eylül 2024 MasterChef Türkiye'de Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Kaptanlık oyununda şefler, lahmacun yapımıyla yarışmacıları değerlendirdi. Lahmacunu en başarılı şekilde hazırlayan altı isim belirlendi: Kaan, Beril, Zübeyde, Yudum, Alper ve Nigar. Bu altı isim arasından şeflerin seçimiyle haftanın Mavi Takım kaptanı belirlendi. Mavi Takım kaptanı, aynı zamanda Kırmızı Takım kaptanını da belirlemiş oldu. Haftanın yeni takımları ve kaptanlarıyla yarış hız kesmeden devam edecek.

Mastercheffffff

16 Eylül 2024 MasterChef’te Kaptanlık Oyunu Nasıl Geçti?

MasterChef’in bu haftaki kaptanlık oyununda yarışmacılar, lahmacun yaparak hünerlerini sergilediler. Şefler, yarışmacıların hazırladığı lahmacunları değerlendirirken lezzet, sunum ve teknik konularda titizlikle puanlama yaptı. Altı yarışmacı lahmacunu en başarılı şekilde hazırlayarak ön plana çıktı ve bu isimler arasından haftanın Mavi Takım kaptanı seçildi. Kaptanlık oyununu kazanan isim, haftanın gidişatını belirleyerek takım arkadaşlarına liderlik edecek.

16 Eylül 2024 MasterChef'te Son Olarak Kim Elendi?

MasterChef’in önceki bölümünde şef tabağını en az başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı Beril oldu. Beril, yarışmanın ikinci etabında elenerek MasterChef'e veda etti. Yarışmanın temposu her geçen gün artarken, elenen isimlerle birlikte kalan yarışmacılar arasındaki rekabet de giderek kızışıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız