Süper Lig’de heyecan hız kesmeden devam ederken, 3. haftada UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi mücadeleleri nedeniyle ertelenen maçların tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyuruldu. Taraftarlar ve futbolseverler için bu maçların yeni tarihleri merak konusuydu.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

3. Hafta Maçları Ne Zaman Oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları sebebiyle 3. haftada ertelenen Süper Lig karşılaşmaları, TFF tarafından belirlenen tarihlerde oynanacak. Bu maçlar, 17-18-19 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Futbol 1 Lig

Ertelenen Maçların Programı Nedir?

Ertelenen maçların detayları ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • 17 Eylül Salı:

    • Galatasaray-Gaziantep FK: Maç saat 20.00’de başlayacak ve RAMS Park Stadyumu’nda oynanacak. Hakem olarak Cihan Aydın görev yapacak.
  • 18 Eylül Çarşamba:

    • Samsunspor-RAMS Başakşehir: Bu karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.
  • 19 Eylül Perşembe:

    • Trabzonspor-Bellona Kayserispor: Maç, saat 20.00’de başlayacak ve Papara Park Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Hakem olarak Mehmet Türkmen atanmış durumda.

Taraftarlar Maçlara Nasıl Erişebilecek?

Ertelenen maçların tarihleri belli olduktan sonra, taraftarlar karşılaşmalara bilet alabilir ve müsabakalara dair detaylı bilgiye kulüplerin resmi web siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirler. Ayrıca, maçların yayın bilgileri de ilgili yayıncı kuruluşlar tarafından duyurulacak.

Futbolll

Süper Lig’de Maç Programı Nasıl Takip Edilir?

Süper Lig maç programı ve değişiklikleri, TFF'nin resmi internet sitesi ve spor medyası tarafından düzenli olarak güncellenmektedir. Taraftarlar, maç tarihleri ve saatleri hakkında en güncel bilgileri bu kaynaklardan takip edebilirler.

Editör: Mehmet Çetil