MasterChef Türkiye'de heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Bu haftanın eleme adayı, yoğun mücadele ve zorlu görevlerin ardından belirlendi. Haftanın ilk 6 eleme adayı, Kırmızı takım tarafından seçilirken, son eleme adayı bu akşam yayımlanan bölümde netlik kazandı.

MasterChef'te İlk Etapta Kimler Başarısız Oldu?

Bu haftanın eleme potasına giren yarışmacıların belirlenmesinde, iki aşamalı bir değerlendirme yapıldı. İlk etapta yarışmacılardan Türk mutfağının klasik lezzetlerinden biri olan Musakka yapmaları istendi. Bu aşamada başarısız olan isimler arasında Hakan, Muratcan, Yudum, Beyza, Şirin ve Ezgi yer aldı. Şefler, Musakka yapımında başarısız olan yarışmacılardan ikinci etapta hurma ile yaratıcı bir tabak hazırlamalarını talep etti.

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

66E5Ff19895B4Ee3914E4940

Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu?

İkinci etapta hurma kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamak üzere mücadele eden yarışmacılardan, en başarısız performansı sergileyen isim Hakan oldu. Böylece Hakan, MasterChef'te haftanın 7. ve son eleme adayı olarak belirlendi.

66E5Ff46895B4Ee3914E4944

Bu Haftanın Eleme Adayları Kimler?

Bu haftanın eleme adayları, Kırmızı takımın seçimleriyle ve yapılan zorlu görevlerle belirlendi. Şu ana kadar eleme potasına giren isimler Ayşe, Beril, Akın, Nevzat, Kaan ve Erim oldu. Son olarak, Hakan da eleme potasına girerek, haftanın eleme adayı olarak belirlenen son isim oldu.

Editör: Havva Andırır