Şehit Polis Memuru Olgun Sandalcı Kimdir?

Sakarya’nın Karasu ilçesinde görev yapan 39 yaşındaki polis memuru Olgun Sandalcı, görev başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan Sandalcı, mesaisinde fenalaşarak yere yığıldı.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu? Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu?

Olgun Sandalcı Nasıl Şehit Oldu? 

Olgun Sandalcı, görev sırasında aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçirdi. Meslektaşlarının hızlı bir şekilde 112 Acil Servis ekiplerini çağırmasının ardından, Sandalcı Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Sandalcı’nın yaşamını yitirdiği bildirildi. Olayın ardından, Sandalcı’nın vefatı, polis teşkilatında ve Sakarya halkında derin üzüntü yarattı.

Olgun Sandalcı’nın Kişisel Bilgileri ve Cenaze Töreni

Evli ve iki çocuk babası olan Olgun Sandalcı’nın cenazesi, Kocaali Merkez Camisi’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Polis memurunun ölümü, ailesi ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Editör: Murat Serdar Yıldız