MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. 15 Eylül 2024 Pazar akşamı gerçekleştirilen eleme gecesinde, potaya giren yarışmacılar zorlu bir mücadele verdi. Hafta boyunca performanslarını sergileyen yarışmacılardan biri, bu akşam MasterChef hayallerine veda etti.

Eleme Gecesinde İlk Etap Nasıl Geçildi?

Bu haftanın eleme gecesinde, ilk etapta yarışmacılar üzüm kullanarak yaratıcı tabaklar hazırladılar. Bu aşamada başarılı olan yarışmacılar, MasterChef’te kalmayı garanti altına aldı. Bu şansı yakalayan isimler Ayşe, Kaan ve Akın oldu. Bu isimler, eleme gecesine bir hafta daha devam edebilme hakkı kazandı.

Masterchef Eleme Egeq Cover

İkinci Etapta Neler Oldu?

İlk etaptan sonra, tabakları yeterli puanı alamayan yarışmacılar ikinci etaba geçti. Bu etapta yarışmacılardan, Danilo Şef’in özel tabağı olan Ricciola’yı hazırlamaları istendi. İkinci etabın sonuçlarına göre, bu tabağı en başarısız şekilde yapan yarışmacı, MasterChef’e veda etti.

T C 1G I Bne0 Wu Xt A C7 Hms A

MasterChef’ten Kim Elendi?

İkinci etapta şef tabağını en az başarılı şekilde hazırlayarak MasterChef’e veda eden yarışmacı Beril oldu. Beril, bu hafta yarışmaya veda eden isim olarak belirlendi. Beril’in elenmesiyle birlikte, yarışmada kalan diğer isimler bir adım daha yaklaştı.

Beril-1

Editör: Havva Andırır