Oscar adayı yıldız Austin Butler, Karayip Korsanları serisinin yeniden çevriminde başrolü devralacağı söylentilerine açıklık getirdi. Butler, rol arkadaşı Jodie Comer ile yeni filmi "Motorcular"ın (The Bikeriders) tanıtımını yaparken, Entertainment Tonight mikrofonlarına yaptığı açıklamada, bu tür söylentilere şaşırdığını belirtti. "Gerçekten mi? Böyle bir şey duymadım," dedi.

Butler, Karayip Korsanları'nı çok sevdiğini ve serinin kendisine çocukluğunu hatırlattığını ifade etti.

612716 Movies Pirates Of The Car

Karayip Korsanları serisinin çocukluğunun önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Butler

"İlkokuldayken en sevdiğiniz müziğin, en sevdiğiniz aktörlerin olduğu posterler yapardık. Ve o zamanlar, kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyorum, dördüncü sınıf, üçüncü sınıf ya da öyle bir şey olmalı... Ama Karayip Korsanları vardı," diyerek seriye olan hayranlığını dile getirdi.

261239 Blackbeard Pirates Of The

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Butler, Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolünde seriye büyük bir katkı sağladığını belirtti

, "Dokunması zor bir film çünkü çok iyi yapmışlar. Johnny'nin yaptıklarına bayılmıştım," dedi. 61 yaşındaki Depp, Karayip Korsanları serisinin ilk 5 filminde Kaptan Jack Sparrow olarak izleyicilerin karşısına çıkmış ve bu rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Serinin 6. filmle sıfırdan başlatılması planlanıyor.

Austin Butler Cute 2017 Am5Pa W6 U

Yapımcı Jerry Bruckheimer, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, iki yeni filmin geliştirilmekte olduğunu belirtti. "İkisini de yapmayı umuyoruz," diyen Bruckheimer, Depp'in seride olmasını sevdiğini ve onun harika bir aktör ve iyi bir arkadaş olduğunu ifade etti. Ancak gelecekte ne olacağını zaman gösterecek.

Pirates Of The Caribbean 1920 X

Ayrıca, Margot Robbie'nin seriye dahil olacağı söylentileri hakkında da konuşan Bruckheimer, "İkisi farklı film," diyerek, serinin geleceği hakkında ipuçları verdi.

Rpa B9 N C Guroc Ostin Batler

Austin Butler, Baz Luhrmann'ın yönettiği 2022 yapımı "Elvis" filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanmıştı. Oyuncunun, Karayip Korsanları serisine dahil olup olmayacağı henüz kesinleşmemiş olsa da, seriye olan sevgisi ve hayranlığı dikkat çekiyor.

Uz I Gty S6Bbn Jz Gs P L93 W C F1 F Wm8

Bu gelişmelerle birlikte, Karayip Korsanları serisinin geleceği ve yeni projeler hakkında meraklı bekleyiş sürüyor. Johnny Depp'in geri dönüp dönmeyeceği ve Margot Robbie'nin seriye nasıl entegre edileceği gibi sorular, hayranlar tarafından yakından takip ediliyor. Disney ve yapımcıların alacakları kararlar, serinin yeni dönemi için belirleyici olacak.

Editör: Ali Çakar