Hayrettin Özdemir Kimdir Kaç Kaşında, Aslen Nereli, Mesleği Ne?

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, turizm ve seyahat işletmeciliği sektöründe uzun yıllar boyunca deneyim kazanmış bir isimdir. 1989-1990 yıllarında vatani görevini yerine getirmiş olan Özdemir, 2024 yılında Erzurum’un Horasan ilçesinden Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere katılmıştır. Bu seçimlerde %32 oy alarak Horasan Belediye Başkanı seçilmiştir.

Hayrettin Özdemir İYİ Parti'den İstifa Etmişti

Ancak, seçimlerin ardından İYİ Parti'den istifa etmiştir. Özdemir'in, seçim sonrasında parti teşkilatlarıyla uyum sorunu yaşadığı iddia edilmiştir. Ankara’ya giderek istifasını partinin genel merkezine sunan Horasan Belediye Başkanı, bundan sonraki süreçte 'bağımsız' olarak siyasi kariyerine devam etmeyi düşündüğü öğrenilmiştir.

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, evli mi ve kaç çocuğu var? Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, evli mi ve kaç çocuğu var?

Hayrettin Özdemir'in istifası, İYİ Parti'nin genel başkan değişimine giden süreçte meydana gelmiştir. Bu durum, parti içi dinamikler ve siyasi atmosferdeki değişimlere dair önemli bir gösterge olarak kabul edilebilir.

Editör: Murat Serdar Yıldız