Trabzonspor, Süper Lig'in 3. hafta erteleme karşılaşmasında Kayserispor’u konuk ediyor. Maç, 19 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak. Bordo-mavili ekip, taraftarının desteğiyle bu karşılaşmayı kazanarak 3 puana ulaşmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un Performansı Nasıldır?

Trabzonspor, sezonun başlangıcında istediği sonuçları alamadı. Takım, geride kalan 3 maçta 3 beraberlik elde etti. Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, Kayserispor maçıyla birlikte galibiyet alarak çıkış yakalamak istiyor. Özellikle kaleci Uğurcan Çakır, Beşiktaş karşısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli eldivenin form grafiği, teknik ekibin memnuniyetini artırmış durumda.

Trabzonspor'da Hangi Oyuncular Forma Giyemeyecek?

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor'da bazı eksikler bulunuyor. Kırmızı kart cezası nedeniyle Edin Visca, sakatlıkları süren Enis Destan ve Hüseyin Türkmen ile yeni transferler Simon Banza, Muhammed Cham ve Serdar Saatçı, statü gereği bu maçta forma giyemeyecek. Bu durum, takımın kadro derinliği açısından bir zorluk yaratabilir.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Kayserispor

Kayserispor'un Durumu Nasıldır?

Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapamadı. Sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak galibiyet yüzü göremedi. Rakip fileleri 3 kez sarsan Kayserispor, kalesinde ise 4 gol gördü. Trabzonspor deplasmanında 3 puan almak isteyen Kayserispor, zorlu mücadelede sürpriz yapma peşinde.

Maçın Hakemi Kimdir?

Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki maçı Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Bersan Duran yapacak. Hakem triosunun, karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesini sağlaması bekleniyor.

Editör: Mehmet Çetil