Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 6. hafta maç programı açıklandı. Futbolseverler, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi köklü kulüplerin karşılaşmalarını ve rakiplerini merakla bekliyor. Bu hafta, heyecan dolu maçlar futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

Hangi Maçlarla Başlayacak?

  1. haftanın açılışı, 20 Eylül Cuma günü yapılacak Hatayspor ile Bodrum FK arasında oynanacak olan karşılaşma ile gerçekleşecek. Maç saat 20:00’de başlayacak. Bu mücadele, futbolseverlerin dikkatini çeken ilk karşılaşma olacak.

Cumartesi Günü Hangi Maçlar Oynanacak?

Cumartesi günü, 21 Eylül’de ise futbolseverleri 4 karşılaşma bekliyor. Saat 17:00’de Konyaspor, Sivasspor ile karşılaşacak. Ardından, saat 20:00’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ezeli rekabeti yaşanacak. Bu derbi, 6. haftanın en dikkat çekici maçı olarak öne çıkıyor.

Pazar Günü Hangi Mücadeleler Var?

Pazar günü, 22 Eylül’de ise toplamda 4 karşılaşma yapılacak. İlk olarak, saat 17:00’de Rizespor, Samsunspor’u ağırlayacak. Aynı saatte Kasımpaşa, Antalyaspor ile karşılaşırken, akşam saatlerinde ise Adana Demirspor ve Alanyaspor, saat 20:00’de sahaya çıkacak. Beşiktaş, yine aynı saatte Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak.

Süper Lig Maçları Ne Zaman Başlıyor

Haftayı Hangi Maçlar Tamamlayacak?

  1. hafta, 23 Eylül Pazartesi günü oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Bu gün, saat 20:00’de Göztepe, Kayserispor’u konuk ederken, Gaziantep FK, Trabzonspor ile karşılaşacak.
Editör: Mehmet Çetil