Keşan Kaymakamı olarak görev yapan Cemalettin Yılmaz, kariyerinde birçok önemli görev üstlenmiştir. İşte Cemalettin Yılmaz'ın hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir Kaç Yaşında ve Nerede Doğdu?

1965 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğan Cemalettin Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ın Kariyerine Nasıl Başladı?

Cemalettin Yılmaz, Mülki İdare Amirliğine 1988 yılında Konya Kaymakam Adayı olarak başladı. Bu görevle birlikte kariyerinde önemli adımlar atmaya başladı. Eskişehir Sarıcakaya Kaymakam Vekilliği, Çorum Dodurga Kaymakamlığı, Batman Beşiri Kaymakamlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Hangi Görevlerde Bulundu?

Yılmaz, Ağrı Vali Yardımcılığı, Rize Hukuk İşleri Müdürlüğü, Rize Vali Yardımcılığı, Yozgat Vali Yardımcılığı gibi önemli görevlerde yer aldı. Ayrıca, Reyhanlı Kaymakamlığı, Lüleburgaz Kaymakamlığı ve Şahinbey Kaymakamlığı görevlerinde de bulundu. 2020 Atama Kararnamesi ile Keşan Kaymakamlığı’na atandı.

İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü?

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Evli mi Kaç Çocuğu Var?

Cemalettin Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır. Ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren Yılmaz, mesleki kariyerinin yanı sıra aile yaşamına da önem vermektedir.

Cemalettin Yılmaz'ın Güncel Görevi

2020 yılında yapılan atamalarla Keşan Kaymakamlığı'na getirilen Cemalettin Yılmaz, bu görevine devam etmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız