19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Başkan Durmuş Öksüz, kahraman gazilere yönelik bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarih yazan gazilerimizin fedakârlıklarına dikkat çeken Öksüz, bu günü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Cennet Vatanımız Bizlere Şehitlerimizin Emanetidir

Başkan Durmuş Öksüz, üzerinde yaşadığımız coğrafyanın vatan haline gelmesinde şehit ve gazilerin canları pahasına verdikleri mücadelenin önemine vurgu yaptı. "Bugün, ay yıldızlı bayrağımız kutsal vatan topraklarında özgürce dalgalanıyorsa, bu şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlığı sayesindedir" diyerek, bu fedakârlıkların asla unutulmayacağını belirtti.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde  İki Otomobil Çarpıştı: Kazada 7 Kişi Yaralandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde İki Otomobil Çarpıştı: Kazada 7 Kişi Yaralandı

Milli Birlik ve Beraberliğimizi İlelebet Koruyacağız

Öksüz, gazilerden ve şehitlerden aldıkları manevi güçle, milli birlik ve beraberliği hedef alan saldırılara karşı asla fırsat vermeyeceklerini vurguladı. İçinde bulundukları şartlar ne olursa olsun, vatanın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliği ilelebet koruyacaklarını belirtti.

Son olarak, Başkan Durmuş Öksüz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını belirten Öksüz, hayatta olan gazilere sağlık ve huzur dolu bir ömür diledi.

Editör: Murat Serdar Yıldız