Hamster Kombat, oyun dünyasındaki kripto para meraklıları arasında hızla popülerleşen bir oyun haline gelmiş durumda. Oyuncuların gün boyu merakla beklediği günlük şifre, birbirinden ekstra ödüller ve olanaklar sağlıyor. 19 Eylül 2024 tarihi için kaydedilen Hamster Kombat günlük şifresi ise “OKX” olarak açıklandı. Bu şifre sayesinde oyuncular 1 milyon jeton kazanma fırsatını yakalayarak oyun içi başarılarını artırabiliyorlar. Hamster Kombat dünyasında ilerlemek için günlük şifreler büyük bir tanesine sahip.

Böyle hırsızlıklık görülmedi! Sakal-ı Şerifi çaldılar Böyle hırsızlıklık görülmedi! Sakal-ı Şerifi çaldılar

Hamster Kombat303

HAMSTER KOMBAT MORS ALFABESİYLE ŞİFRE GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Hamster Kombat oyunu, oyunculara mors alfabesi ile şifre giriş yapma fırsatı sunuyor. 19 Eylül 2024 tarihi için kaydedilen şifre olan "OKX", mors alfabesiyle şu şekilde yazılıyor:
O: ▬ ▬ ▬
K: ▬ ● ▬
X: ▬ ● ● ▬

Oyuncular, bu şifreyi oyun içi şifre bölümüne doğru bir şekilde kayıtlı 1 milyon jeton kazanarak avantaj elde edebiliyorlar. Mors alfabesine şifreyi girmek için kısa ve uzun dokunuşlarla yapılması gerekiyor; Uzun dokunuşlarla “▬” işareti, kısa dokunuşlarla “●” işareti elde ediliyor. Bu sayede Hamster Kombat oyunu hızlı bir şekilde ilerlemek ve ödüllere ulaşmak mümkün hale geliyor.

Hamster Kombat111

HAMSTER KOMBAT NEDİR VE NASIL OYNANIR?

Hamster Kombat, Telegram tabanlı bir kripto oyunu olup oyunculara sanal kripto borsasını yönetme imkanı sunmaktadır. Özellikle Binance ile popüler olan bu oyun, günlük şifrelerle oyunculara ekstra coin kazanma fırsatı sağlıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız