Resmi Gazete'de yayımlanan son atama kararıyla Çorum'un Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine kaymakam olarak atanmıştır. Aytemür'ün kariyeri ve mesleki geçmişi detaylarıyla kamuoyuna duyuruldu.

Eğitim ve Başlangıç

Hicabi Aytemür, eğitim hayatına Bayburt'ta başlamış ve burada ilk ve orta öğrenimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimine ise Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde başlamış, daha sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Eğitim hayatındaki bu başarılarının ardından Aytemür, Türkiye İş Kurumu'nda görev yapmış ve dil eğitimi için bir yıl boyunca İngiltere'de Sheffield Üniversitesi'nde bulunmuştur.

Çorum Valiliğine  atanan Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Çorum Valiliğine atanan Ali Çalgan kimdir? Ali Çalgan aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Mülki İdare Amirliği Kariyeri

İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği sınavı kazanarak 101. Dönem Kaymakamlık Kursu'nu tamamlayan Hicabi Aytemür, mülki idare amirliği kariyerine Çanakkale Kaymakam Adayı olarak adım atmıştır. Kırşehir Akpınar ve Sivas Gürün ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulunmuş, her görevinde özverili çalışmalarıyla tanınmıştır.

Editör: Havva Andırır