FEYENOORD - LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2024-2025 sezonu heyecanı, Hollanda temsilcisi Feyenoord ile Alman ekibi Leverkusen arasındaki karşılaşma ile devam ediyor. Xabi Alonso yönetimindeki Leverkusen, bu sezon da Avrupa’da başarı hedefliyor. Kadrosunu büyük oranda koruyan Alman ekibi, Aleix Garcia, Martin Terrier ve Belocian gibi transferlerle gücüne güç kattı. Feyenoord ise ligde istediği başlangıcı yapamasa da Avrupa arenasında toparlanmayı amaçlıyor.

Leverkusenfjfg

FEYENOORD - LEVERKUSEN MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Feyenoord - Leverkusen karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. Karşılaşma, Türkiye’de TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca bazı Şampiyonlar Ligi maçlarının dijital platform "tabii" üzerinden de yayınlanacağı belirtiliyor.

Leverkusenjkjhjgfds

FEYENOORD - LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Karşılaşmanın hakemi İtalyan Davide Massa olarak belirlendi. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Feyenoord ile Leverkusen arasındaki bu zorlu mücadele, bugün Türkiye saatiyle 19.45’te başlayacak. Leverkusen, bu maçta üç puan için sahaya çıkarken, Feyenoord ev sahibi avantajını kullanarak sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Bayerleverkusenbbvvccggfttr

LEVERKUSEN'İN HEDEFİ NEDİR?

Alman ekibi, Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatında 4 iç saha ve 4 deplasman maçı oynayacak. 36 takım arasında ilk 8’e girenler doğrudan son 16 turuna yükselecek. Leverkusen, zorlu rakipleri arasında İnter, Milan, Atletico Madrid gibi takımların bulunduğu bu süreçte, Feyenoord karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları

Leverkusenoıdzhokjdf

FEYENOORD LİGDE NASIL BİR PERFORMANS SERGİLEDİ?

Feyenoord, ligde oynadığı dört karşılaşmadan sadece bir galibiyet çıkararak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Hollanda ekibi, Avrupa’da oynayacağı Leverkusen maçıyla çıkış yakalamayı hedefliyor. Brian Priske’nin yönetimindeki takım, ev sahibi avantajını kullanarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız