UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir karşılaşma için geri sayım başladı. Atletico Madrid, Leipzig’i konuk edecek. Bu önemli mücadele, 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 22:00’da Estadio Metropolitano Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Maçın Yayın Kanalı Nedir?

Karşılaşma, Türkiye'de 2 Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu yayın, futbolseverlere, takımların mücadelelerine tanıklık etme fırsatı sunacak.

Atletico Madrid'in Durumu Nasıldır?

İspanyol ekibi Atletico Madrid, bu sezon La Liga’da 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Diego Simeone'nin takımı, özellikle ev sahibi avantajını kullanarak Leipzig karşısında zafer elde etmeyi hedefliyor. Atletico Madrid’in en formda oyuncusu Griezmann, bu sezon 2 gol ve 2 asistle takımına önemli katkılar sağladı.

Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi

Atletico Madrid Leipzig Maçı 3

Leipzig'in Hedefi Nedir?

Alman ekibi Leipzig, Bundesliga’da 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sezona giriş yaptı. Marco Rose yönetimindeki Leipzig, İspanya deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor. Takım, yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli isimler ekledi ve hem Avrupa’da hem de ligde başarılı bir performans sergilemek için mücadele ediyor.

İlgili Bilgiler

Bu sezon Şampiyonlar Ligi, 36 takımın katılımıyla düzenlenirken geleneksel grup aşaması yerine lig formatına geçiş yapıldı. Atletico Madrid, Leipzig’in yanı sıra Paris Saint-Germain, Leverkusen, Benfica gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek. Her iki takım da bu karşılaşmadan alacakları puanlarla hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.

Editör: Havva Andırır