Kadir Kaya, doğa ile iç içe yaşamayı ve bu deneyimi başkalarıyla paylaşmayı kendine misyon edinmiş bir isimdir. Peki, Kadir Kaya kimdir ve bu deneyimi nasıl başarmıştır?

Kadir'in Ağaç Evleri Neden Yangın Çıktı, Sahibi Kim, Kundaklandı mı?

Kadir Kaya, 31 yıl önce, henüz elektriğin ulaşmadığı bir bölgeye adım atmıştır. Bu bölgede, neredeyse Robinson Crusoe gibi, doğayla iç içe bir yaşam sürmeye başlamıştır. İlk etapta sadece birkaç evle başlayan hizmetleri, bugün 260 kişiye hizmet verebilen bir tesis haline gelmiştir. Kadir'in Ağaç Evleri olarak bilinen bu tesis, 100 Bungalov, 10 kabin ve 4 kalabalık oda içermektedir.

Kadir'in Ağaç Evleri Uluslararası Tanınma

Kadir'in Ağaç Evleri, uluslararası backpacking camiasında oldukça popüler hale gelmiştir. TNT tarafından yeryüzünün en iyi Hostel’i seçilmiş, Washington Post ve Los Angeles Times gibi önemli yayın organlarında dünyanın en ilginç ve en cool hostel'leri arasında gösterilmiştir. Ayrıca, BBC Televizyonu ve Discovery Channel gibi büyük medya kuruluşları tarafından da belgesel ve tanıtım programlarına konu olmuştur.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu? Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu?

Kadir'in Ağaç Evleri Misyon ve Vizyonu

Kadir Kaya, Ağaç Evleri'nde dünya genelinden gelen sırt çantalılara hizmet vermektedir. Bu deneyimi, Birleşmiş Milletler Kampı'na benzetmektedir. Onun vizyonu, doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktır.

Kadir Kaya, sadece bir işletmeci değil, aynı zamanda doğa sevgisi ve sürdürülebilir turizm konularında da bir aktivisttir. Onun çabaları, doğayla barışık bir yaşam tarzının ve çevreye duyarlı bir turizm anlayışının önemini vurgulamaktadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız