Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Burcu Çetinkaya Kimdir Kaç Yaşında, Aslen Nereli Ne Mezunu?

Burcu Çetinkaya, 19 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk eğitimini İstanbul Özel Bebek Yeni Yıldız ilkokulunda tamamlamıştır. Ardından Robert College'de ortaokul ve lise eğitimini almıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlamıştır.

Burcu Çetinkaya9999000

Burcu Çetinkaya Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Çetinkaya, genç yaşta otomobil sporlarına ilgi duymaya başlamış ve 2005 yılında Hitit Rallisi ile otomobil sporları kariyerine adım atmıştır. Bu süreçte birçok başarı elde etmiş ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nda birçok kez şampiyonluk kazanmıştır. Aynı zamanda televizyon dünyasına da adım atmış ve çeşitli programlarda sunuculuk yapmıştır.

2006 yılından 2011 yılına kadar 24 TV'de "Otomobil Sevdası" adlı programı sunmuş ve otomobil tutkunlarıyla buluşmuştur. Daha sonra, Show TV'de "Yok Böyle Dans" ve TV8'de "Trophy Türk" gibi programlarda yer almıştır.

Burcu Çetinkaya1010

Burcu Çetinkaya Kiminle Evli Kaç Çocuğu Var?

Çetinkaya, sonraki dönemde medya kariyerine ara vermiş ve tasavvufa ilgi duymaya başlamıştır. Kürtçe öğrenmek istemiş ve Şanlıurfa'ya yerleşerek tasavvufi bir yaşam sürmeye başlamıştır. 2015 yılında bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak ile evlenmiş ve bir oğlu olmuştur.

Burcu Çetinkaya Kiminle Evl

Editör: Murat Serdar Yıldız