Ünlü oyuncu Emre Karayel, eşiyle birlikte ünlü rap sanatçısı Ceza'nın konserine katıldı. Konser sırasında yaptığı bir yorum ise herkesi güldürdü.

Ceza ve Sagopa Küslüğü Hakkında Yorum Yaptı

Emre Karayel, konserde Ceza ve Sagopa Kajmer arasındaki ünlü küslük hakkında esprili bir yorum yaptı. Karayel, "Küs olduklarından bile haberim yok" diyerek, yıllardır süren bu gerilimli durumu mizahi bir dille anlattı. Bu sözler, konseri izleyenler arasında kahkahalara neden oldu.

MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Eşiyle Keyifli Anlar

Emre Karayel, konser boyunca eşiyle birlikte keyifli anlar yaşadı. Sosyal medyada paylaşılan videolarda Karayel'in, konserin enerjisine kapılıp eşiyle birlikte şarkılara eşlik ettiği görüldü.

Unutulmaz Bir Gece

Ceza'nın performansı ve Emre Karayel'in esprili yorumları, konseri izleyenler için unutulmaz bir gece yaşattı. Ceza ve Sagopa Kajmer hayranları ise bu anları sosyal medyada paylaşarak, iki sanatçı arasındaki küslüğün sona ermesini dile getirdiler.

Editör: Zeliha YAKUT