TV programcısı Esra Erol, canlı yayında şok edici bir haberi izleyicileriyle paylaştı. Geçtiğimiz yıl programına katılan Betül'ün eski eşi Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğu öğrenildi. Bu olay, izleyicilerde büyük bir şok etkisi yarattı. Peki, Veysel'in ölümünün arka planında neler yatıyor?

Veysel Neden Sokak Ortasında Ölü Bulundu?

Esra Erol, Veysel'in ölüm nedeninin henüz bilinmediğini belirtirken, Betül eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. Erol, "Betül aşkından ölüyordu. Özge de 'Ben yuva kuracağım, sen boşanmadığın için kuramıyorum' demişti. Bu ilişki içerisinde yasaklı madde kullanımı da söz konusuydu" şeklinde açıklamalar yaptı. Veysel'in ölümünün ardından Betül, "Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar" diyerek yaşadığı kaygıyı dile getirdi.

Metin Arolat kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Metin Arolat kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi?

640Xauto 1-1

Geçmişteki İlişkiler ve Gelişmeler

Geçtiğimiz yıl Esra Erol’a katılan Betül, 11 yıllık eşi Veysel'in başka bir kadınla dini nikah kıydığını ve ikiz çocukları olduğunu açıklamıştı. Veysel’in ikizlerinden birinin babası olduğu, yapılan DNA testi sonucunda ortaya çıkmış ve bu durum izleyicilerde şaşkınlık yaratmıştı. Aralarındaki gerilim ve kavgalar, programda sık sık gündeme gelmişti.

Basliksiz1Jpg I3Q9Bu7 Rt0 D B I A L K8

Editör: Havva Andırır