Juventus - Napoli (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Juventus - Napoli (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

La Liga'nın 6. haftasında futbolseverler, Real Madrid ile Espanyol arasındaki karşılaşmaya odaklanmış durumda. Bu zorlu mücadele, İspanyol futbolunun önemli takımlarından ikisinin karşı karşıya geleceği bir anı temsil ediyor.

Real Madrid - Espanyol Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Real Madrid, sahasında Espanyol'u konuk edeceği maçı 21 Eylül Pazar günü oynayacak. Karşılaşma, TSİ 22:00'de başlayacak. Santiago Bernabeu Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan bu maç, iki takım için de büyük önem taşıyor. Real Madrid, kendi sahasında taraftar desteği ile galip gelmeyi hedefliyor.

Real Madrid Espanyol

Real Madrid - Espanyol Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Real Madrid - Espanyol karşılaşması, futbolseverlerin dikkatle takip edeceği bir diğer konu ise yayın bilgileri. Mücadele, S Sport kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Yani izlemek isteyenlerin, bu kanala abone olmaları gerekecek.

Real Madrid Espanyol 1

Hakem Bilgileri

Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek. Hakemin performansı, maçın seyrini etkileyebilir ve futbolseverlerin dikkatle izleyeceği bir nokta olacak.

Editör: Havva Andırır