Rennes - Lens maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Rennes - Lens maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? | Fransa Ligue 1 Rennes - Lens maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Rennes - Lens maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? | Fransa Ligue 1

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında beklenen derbi mücadelesi bu akşam Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak. Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, geride kalan 5 maçta elde ettiği 5 galibiyetle liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu nedenle, her iki takım da bu kritik karşılaşmayı kazanarak ligdeki konumlarını güçlendirmek istiyor.

Derbi Maçının Detayları Nedir?

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, 21 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00’de Ülker Stadyumu’nda başlayacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Karşılaşma, futbolseverler tarafından beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe-5

Muhtemel 11'ler Neler?

Derbi öncesinde her iki takımın muhtemel 11'leri şöyle şekilleniyor:

Fenerbahçe:

Livakovic
Mert
Becao
Çağlar
Jayden
Fred
İsmail
Szymanski
Tadic
Saint-Maximin
En-Nesyri

Ti Dq V D Y Ffk Jci F F4 B Lckg

Galatasaray:

Muslera
Kaan
Davinson
Abdülkerim
Jakobs
Sara
Torreira
Mertens
Yunus
Barış Alper
Osimhen

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Bright Osayi-Samuel’in oynaması beklenmiyor. Galatasaray’da ise Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Öte yandan, Mauro Icardi'nin durumu ise belirsiz.

Fenerbahçe Galatasaray 111

Takımların Durumu ve Hedefleri Neler?

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon oynanan son derbiyi 1-0 kazanarak moral buldu. Taraftarının desteğiyle bu derbiyi kazanarak zirveye yükselmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray ise, sezonu 5 galibiyetle açarak lider konumunu koruma hedefinde. İki takımın da formda oyuncuları dikkat çekerken, bu derbi şampiyonluk yarışı açısından kritik bir öneme sahip.

Editör: Havva Andırır