Esra Erol'un canlı yayınında yaşanan olay, izleyicileri şoke etti. Okan isimli bir katılımcı, 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını belirterek programa başvurdu. Bir yıl boyunca sosyal medyada tanıştığı ve evlenmeyi düşündüğü kadının aslında erkek olduğunu öğrenen Okan, canlı yayında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Okan'ın İtirafları Nelerdi?

Antalya'dan gelen Okan, kendisine "Aslı Ekinci" ismini kullanan bir kadınla tanıştığını ve ona evlilik hayalleri kurduğunu anlattı. 2022-2023 yılları arasında öğretmen olduğunu bildiği Aslı'nın, ihtiyaçları olduğunu söyleyerek sık sık para istediğini ifade etti. Okan, bu süreçte toplamda 1 milyon 400 bin TL gönderdiğini ve sadece telefonla konuştuğunu söyledi.

19120596 728Xauto

Gerçek Ortaya Çıktı

Canlı yayında Okan’ın, Aslı Ekinci'nin aslında erkek olduğu gerçeğiyle yüzleşmesi, izleyicileri şaşkına çevirdi. Yayına bağlanan Murat Kandemir, "Aslı Ekinci benim arkadaşım. Aslı diye biri yok. Yazışmaları yapan benim," diyerek durumu açıkladı. Murat, Okan'ı kandırmak için kadın gibi davrandığını itiraf etti.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hangi Tarihte Başlayacak? NOW TV'de 2. Sezonun İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Kızıl Goncalar Yeni Sezon Hangi Tarihte Başlayacak? NOW TV'de 2. Sezonun İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

640Xauto (27)

Fotoğraf Kullanımı ve Mağduriyet

Canlı yayına bağlanan gerçek Aslı Ekinci’nin fotoğrafını kullanan kişi, şunları ifade etti: "Nasıl böyle bir şey olabilir? Fotoğrafımı nereden aldınız? Size dava açacağım." Bu olay, kullanıcının ve ailesinin büyük bir şok yaşamasına neden oldu.

Editör: Havva Andırır