Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

20 Eylül 2024 tarihinde MasterChef Türkiye'de eleme adayları belirlendi. Bu haftanın dördüncü gününde, yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışma sırasında şefler, Balkan mutfağından yemeklerin hazırlanmasını istedi. Dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele eden yarışmacılar, takım olarak en iyi tabağı çıkarmak için gayret sarf etti.

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Bu haftanın dokunulmazlık oyununu kazanan takım Mavi Takım oldu. Mavi Takım, Balkan yemekleri konseptiyle hazırladıkları başarılı tabaklar sayesinde dokunulmazlık elde ederek, eleme potasından kurtulmayı başardı. Kırmızı Takım ise bu oyunda kaybederek bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yarışmaya gitti.

66Ec9D1C6034A1D542Ca0776

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

İkinci etapta, Kırmızı Takım üyeleri bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bu etapta, sıfır atık temasıyla en iyi tabağı yapan yarışmacılar öne çıktı. Şeflerin beğenisini kazanan isimlerden biri Semih oldu. Semih, günün en iyi tabağını yaparak bireysel dokunulmazlığı elde etti ve bu sayede eleme potasına girmeyi başardı.

Semih

Eleme Adayları Nasıl Belirlendi?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Semih, eleme potasına direkt olarak Zübeyde’yi gönderdi. Böylece Zübeyde, haftanın 5. eleme adayı oldu. Ayrıca, Zübeyde'nin daha önceki başarısının ardından, 18 Eylül Çarşamba akşamı bireysel dokunulmazlık kazanarak Yudum’u eleme potasına göndermesiyle, Yudum haftanın 3. eleme adayı olarak belirlendi.

66Ec98F96034A1D542Ca076C

Haftanın Diğer Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Türkiye'de haftanın diğer eleme adayları ise şu şekilde sıralandı:

1. Eleme Adayı: Şirin
2. Eleme Adayı: Kerem
3. Eleme Adayı: Yudum
4. Eleme Adayı: Beyza
5. Eleme Adayı: Zübeyde
6. Eleme Adayı: Erim

Editör: Havva Andırır