Televizyon programcısı, müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu, eski çalışanı Samet İşitmezoğlu ile yaşadığı tartışma ve sonrasında tokat attığı görüntülerle gündeme geldi. Tartışma sırasında maaşını istemeye gelen İşitmezoğlu'nun sigortasız çalıştırıldığını ve 33 bin TL'lik alacağını iddia etmesi üzerine yaşananlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Tartışmanın Detayları ve Video Görüntüleri

Ayhan Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinaya gelen Samet İşitmezoğlu, parasını talep etti. Tartışmanın ilerlemesiyle Sicimoğlu, İşitmezoğlu'na tokat attı. Olay anı, İşitmezoğlu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Samet İşitmezoğlu'nun İddiaları

İşitmezoğlu, 33 bin TL'ye işe alındığını ancak sigortasının yapılmadığını, gemici olarak alındığı işte kameramanlık yaptığını ve Sicimoğlu tarafından denize düşürüldüğünde kendisine yardım edilmediğini iddia etti. Ayrıca, konuşmaması için 33 bin TL teklif edildiğini, kabul etmemesi durumunda ise 300 bin TL'lik cezai maddeli bir sözleşme yapılmak istendiğini öne sürdü.

Ayhan Sicimoğlu'nun Açıklamaları

Ayhan Sicimoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." ifadelerini kullandı. Sicimoğlu, yaşının 73 olduğunu belirterek, "Fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi, şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim. Olay bundan ibarettir." dedi.

Editör: Zeliha YAKUT