Kadriye Pipun Günlerdir Kayıp, Eşini Aradı!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan ve 28 yaşındaki Kadriye Pipun, yanına iki çocuğunu alarak kayıplara karıştı. TIR şoförü Alkan Pipun ile evli olan Kadriye Pipun'un ortadan kaybolması, ailede ve çevrede büyük endişe yarattı. Kadriye Pipun, 6 yaşındaki kızı Sevgi ve 8 yaşındaki oğlu Doğukan ile birlikte 13 gündür kayıptı. Bu süre zarfında, kayınvalide Güldane Süsem ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak yardım çağrısında bulundu.

Whatsapp Image 2024 06 05 At 104 (1)

Kayınvalidenin İddiaları

Kadriye Pipun'un kaybolmasının ardından kayınvalide Güldane Süsem, gelini hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Süsem, Kadriye'nin oğlunun kredi kartından 200 bin lira kredi çektiğini ve evdeki 480 bin TL değerindeki altınları çaldığını öne sürdü. Ayrıca, Kadriye'nin telefon inceleme kayıtlarında "beyaz zehir, birine iz bırakmadan nasıl öldürülür, beyaz toz, birini nasıl zehirlerim" gibi aramalar yaptığını belirtti. Kayınvalide, torunlarının can güvenliği konusunda ciddi endişeler taşıdığını ve gelininin torunlarına zarar verebileceğinden korktuğunu ifade etti.

Whatsapp Image 2024 06 05 At 110 (2)

Günler Sonra Gelen Telefon

Günlerdir kayıp olan Kadriye Pipun, eşini arayarak programda kendisi hakkında yapılan iddiaları reddetti. Alkan Pipun, eşinin programdan sonra kendisini aradığını ve tüm iddiaları yalanladığını belirtti. Eşiyle yaptığı konuşmada, Kadriye'nin internette yaptığı aramaların ve başkalarıyla yazışmalarının kafasını karıştırdığını söyledi. Kadriye'nin, birinin onu yönlendirdiğini düşünmesi durumunda affedebileceğini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 104

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Boşanmak İstemiyor

Kadriye Pipun'un eşi Alkan Pipun, eşinin boşanmak istemediğini ve hala kendisini sevdiğini söylediğini belirtti. Çocuklarıyla görüntülü konuşma gerçekleştirdiğini ve onları gördüğünde biraz rahatladığını ifade eden Alkan Pipun, eğer Kadriye'nin kendisini zehirlediği ortaya çıksa bile şikayetçi olmayacağını ve parasını istemediğini dile getirdi. Alkan Pipun, çocuklarının anneleriyle birlikte kalmasını ve onlardan ayrı kalmamalarını istediğini belirtti.

Müge Anlı'nın Tepkisi

Eşini geri almak istemesi üzerine Müge Anlı, Alkan Pipun'a tepki gösterdi. Anlı, yaşananları tam olarak anlamadığını ve hala eşini geri istediğini söyleyen Alkan Pipun'a, "Sen bence daha ne atlattığını bilmiyorsun, hala geri istiyorum’ diyorsun. Ne yapacaksın tabuta girince mi farkına varacaksın" şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 06 05 At 104

Olayın Gelişmeleri

Kadriye Pipun ve çocuklarının güvenliği konusunda endişeler devam ederken, olayın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Kadriye Pipun'un iddialar karşısında nasıl bir açıklama yapacağı ve Müge Anlı'nın programına katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Aile, Kadriye ve çocuklarının güvenli bir şekilde eve dönmesini umut ediyor.

Editör: Ali Çakar