To Leslie, 2022 yapımı ABD yapımı bir dram filmidir. Yönetmenliğini Michael Morris'in üstlendiği filmin senaryosunu Ryan Binaco kaleme almıştır. Film, West Texas'ta yaşayan bekar bir anne olan Leslie'nin piyangoyu kazanıp hızla harcaması ve yıllar sonra yaşadığı pişmanlık ve kurtuluş arayışını konu alıyor.

Çekim Yeri: To Leslie, Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde çekildi.

Konusu: Leslie, piyangodan kazandığı büyük parayı sorumsuzca harcar ve kısa sürede her şeyini kaybeder. Yıllar sonra, cazibesi azalmış ve çaresiz hisseden Leslie, hayatını yeniden inşa etme mücadelesine girer. Bu dokunaklı film, gerçek yaşam olaylarından ilham alıyor ve Leslie'nin kendi içsel kurtuluşunu arayışını anlatıyor.

Oyuncular: Filmin oyuncu kadrosunda Andrea Riseborough (Leslie), Allison Janney (Nancy), Marc Maron (Sweeney) ve diğer isimler yer alıyor.

Başarılar: To Leslie, Toronto Uluslararası Film Festivali ve AFI Fest gibi birçok prestijli film festivalinde gösterildi. Film, Andrea Riseborough'un performansı ve duygusal hikayesiyle övgü topladı.

Öldürme Arzusu Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Öldürme Arzusu Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Filmin Hakkında İlginç Bilgiler:

  • Film, gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.
  • Çekimler sadece 18 günde tamamlanmıştır.
  • Andrea Riseborough, rolüne hazırlanmak için aylarca araştırma yapmıştır.

To Leslie, pişmanlık, kurtuluş ve ikinci şanslar üzerine düşündürücü bir film. Dram türünü sevenler için izlenmeye değer bir yapım.

Editör: Zeliha YAKUT