Yusuf Dikeç KPSS Sorusu Neden Bu Kadar Konuşuldu? Olimpiyat Sporcusunun Sorusu Sosyal Medyada Nasıl Tepkiler Aldı? KPSS Yusuf Dikeç Sorusu Ne? Yusuf Dikeç KPSS Sorusu Neden Bu Kadar Konuşuldu? Olimpiyat Sporcusunun Sorusu Sosyal Medyada Nasıl Tepkiler Aldı? KPSS Yusuf Dikeç Sorusu Ne?

2024 yılı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem sonuçları merakla bekleniyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, TUS sonuçları 12 Eylül 2024 tarihinde duyurulacak. Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden öğrenebileceklerdir.

TUS Sınavı Ne Zaman Yapıldı?

TUS başvuruları, 3-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınmıştı. Sınav ise 18 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi yaklaşırken, adaylar sonuçların açıklanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorlar.

TUS Sonuçları Hakkında Güncel Bilgiler

Şu anda, TUS sonuçları henüz açıklanmamış olup, resmi açıklama tarihi olan 12 Eylül 2024'e kadar sonuçların duyurulması beklenmektedir. Adaylar, sonuçların açıklanacağı gün ÖSYM'nin internet sitesini takip ederek güncel bilgilere ulaşabileceklerdir.

Editör: Havva Andırır