Öldürme Arzusu Filmi Nerede ve Ne Zaman Çekildi?

Öldürme Arzusu (Death Wish), çekimlerine Eylül 2016'da Chicago, Illinois'de başladı. Chicago'nun çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen çekimlerin ardından, film ekibi Kanada'nın Quebec eyaletine geçti. Burada, Montreal şehrinde de çekimler yapılarak, filmin çeşitli sahneleri tamamlandı. Çekim süreci 2016 yılının sonunda tamamlandı ve film, post-prodüksiyon aşamasına geçti.

Öldürme Arzusu Filminin Konusu Nedir?

Öldürme Arzusu (Death Wish), başarılı bir travma cerrahı olan Paul Kersey’nin (Bruce Willis) hayatını konu alır. Paul, işinde son derece yetkin ve hastalarının hayatını kurtarmaya adanmış bir hekimdir. Aynı zamanda sevgi dolu bir baba ve eş olan Paul, ailesiyle mutlu bir yaşam sürmektedir. Ancak, evine düzenlenen acımasız bir saldırı sonucunda hayatı altüst olur. Saldırı sırasında eşi hayatını kaybederken, kızı ağır yaralanarak komaya girer.

Eyvah Babam Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Eyvah Babam Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Bu trajik olayın ardından Paul, adaletin yetersiz kaldığını görerek kendi adaletini sağlama yoluna gider. Mesleki yeteneklerini de kullanarak, intikam arayışı içinde yer altı dünyasının karanlıklarına dalar ve suçlulara karşı acımasız bir ölüm makinesine dönüşür. Öldürme Arzusu, intikam ve adalet arasındaki ince çizgiyi sorgulayan, gerilim dolu bir aksiyon filmidir.

Öldürme Arzusu Filminin Oyuncuları Kimler?

Öldürme Arzusu (Death Wish) filminin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve tanınmış isimlerden oluşur:

Bruce Willis - Paul Kersey
Elisabeth Shue - Lucy Kersey
Vincent D'Onofrio - Frank Kersey
Camila Morrone - Jordan Kersey
Kirby Bliss Blanton - Bethany
Kimberly Elise - Detective Jackson
Dean Norris - Detective Rains
Ronnie Gene Blevins - Joe
Len Cariou - Ben
Jack Kesy - The Fish
Wendy Crewson - Dr. Jill Klavens
Beau Knapp - Knox
Naomi Frenette - Sophie
Moe Jeudy-Lamour - Ray Shawn
Stephen McHattie - Chief Mercer
Öldürme Arzusu, Bruce Willis’in etkileyici performansıyla dikkat çekerken, Elisabeth Shue ve Vincent D'Onofrio gibi deneyimli oyuncular da filme derinlik katmıştır. Aksiyon ve gerilim türündeki film, izleyicilere adalet arayışının kişisel ve duygusal boyutlarını çarpıcı bir şekilde sunar.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım