Eyvah Babam Filmi Konusu Ne?

"Eyvah Babam", komedi türündeki başarılı senaryosuyla ve sevilen oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir Amerikan yapımı film. Yönetmen koltuğunda Laura Terruso'nun oturduğu ve Sebastian Maniscalco ile Austen Earl tarafından yazılan senaryosuyla film, aile ilişkilerini komik bir dille ele alarak izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Film, hafta sonunu birlikte geçirmek için yola çıkan baba-oğul ikilisinin başından geçen beklenmedik olaylarla dolu bir macerayı konu alıyor.

Eyvah Babam Nerede Çekildi?

"Eyvah Babam" filmi çekimlerini Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirdi. Özellikle filmdeki sahnelerin büyük bir kısmı New York ve çevresinde çekilmiştir. Bu mekanlar, filmdeki komedi unsurlarına ve karakterler arasındaki etkileşimlere zenginlik katmıştır.

Eyvah Babam Oyuncuları Kimler?

"Eyvah Babam" filminde başrolleri ünlü isimler paylaşmaktadır:

Büyük Gözler Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Büyük Gözler Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Sebastian Maniscalco - Filmin başrol oyuncusu olan Sebastian, filmde genç bir adamı canlandırıyor ve babasıyla olan ilişkisini keşfetme yolculuğuna çıkıyor.

Robert De Niro - Usta oyuncu Robert De Niro, filmde Sebastian'ın babası Savo rolünde yer alıyor. Savo karakteri, geleneklere sıkı sıkıya bağlı bir baba olarak karşımıza çıkıyor ve oğluyla olan ilişkisinde komik ve dokunaklı anlar yaşatıyor.

Leslie Bibb - Leslie Bibb ise Sebastian'ın nişanlısı Ellie karakterini canlandırıyor. Ellie, Sebastian'ın babası Savo ile tanışmaları ve aile bağlarını daha da derinleştirmeleri için onu teşvik eden karakterlerden biri olarak öne çıkıyor.

Bu üçlü, filmdeki dinamikleri ve komedi unsurlarını başarıyla işleyerek izleyicilere unutulmaz bir aile hikayesi sunuyor.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım