Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanması planlanan ancak ertelenen 3. hafta karşılaşmasının yeni tarihini açıkladı. Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile oynayacağı maç nedeniyle ertelenen karşılaşmanın programı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. İşte, erteleme maçıyla ilgili tüm detaylar...

Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Rennes-Montpellier maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rennes-Montpellier maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Ertelenen Maçın Yeni Tarihi ve Saati Nedir?

TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, Galatasaray - Gaziantep FK maçının yeni tarihi belirlendi. 3. haftada oynanması planlanan karşılaşma, 20 Eylül 2024 tarihinde, saat 20:00’de oynanacak. Bu tarih, her iki takımın da programlarına uygun olarak belirlenmiş olup, futbolseverlerin yoğun ilgisini çeken bu mücadelenin tarihi netleşmiş oldu.

Galatasaray Gaziantep Fk Maçı5225-1

Erteleme Nedeni Nedir?

Galatasaray'ın, Avrupa kupalarında Young Boys ile oynayacağı maç nedeniyle Süper Lig'deki 3. hafta karşılaşması ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, bu durumun, takımların uluslararası arenadaki maç programlarına uygun olarak düzenlenmesi gerektiğini belirtti. Bu nedenle, Galatasaray ve Gaziantep FK arasında oynanacak erteleme maçı, sezon planlamasına uygun olarak 20 Eylül 2024 tarihine alındı.

Galatasaray Paok Maçı08080880

TFF’den Yapılan Açıklamada Neler Yer Aldı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, UEFA kulüp müsabakalarına katılan Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir FK'nın, bu müsabakaların arasında kalan Trendyol Süper Lig 3. hafta maçlarının ertelendiği belirtildi. Açıklamada, "Kulüplerimizin Avrupa kupalarındaki müsabakalarına göre sezon planlaması yapılmıştır. Bu nedenle, ertelenen müsabakalar 17-19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır" denildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız