Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun 4. haftası geride kalırken, bazı maçların ertelenmesi dikkat çekti. Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in 3. hafta karşılaşmaları, Avrupa kupaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Futbolseverler, bu ertelenen maçların ne zaman oynanacağını merak ediyordu. Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen maçlara ilişkin tarihleri açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray Paok Maçı80888

Ertelenen Maçlar Ne Zaman Oynanacak?

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında ertelenen maçlar, milli ara döneminde oynanmayacak. Türkiye’nin 6 ve 9 Eylül tarihlerinde milli takım maçları nedeniyle ligdeki maçlar ertelendi. Bu bağlamda, Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK maçlarının ne zaman yapılacağı belirlendi.

Trabzonspor Beşi̇ktaş222400444

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşmasının 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinde oynanacağı belirtildi. Trabzonspor - Kayserispor ve Samsunspor - Başakşehir maçlarının ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde gerçekleşeceği duyuruldu. Nihai maç takvimi, ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Las Palmas-Athletic Bilbao maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Las Palmas-Athletic Bilbao maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Las Palmas-Athletic Bilbao maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Las Palmas-Athletic Bilbao maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Başakşehir La Fiorita Maçı10

Süper Lig’de 5. Hafta Maç Programı

Milli ara sonrası Süper Lig’de 5. hafta maç programı ise şu şekilde şekillenecek:

Galatasaray - Çaykur Rizespor
Alanyaspor - Hatayspor
Antalyaspor - Adana Demirspor
Samsunspor - Konyaspor
Sivasspor - Gaziantep FK
Trabzonspor - Beşiktaş
Kayserispor - Eyüpspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Bodrum FK - Başakşehir
Göztepe - Haftayı bay geçecek

Editör: Havva Andırır