Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli polis memuru Şükrü Alantor, evinde ölü olarak bulundu. Olay, Alantor'dan haber alınamaması üzerine polis ekiplerinin müdahalesiyle ortaya çıktı.

TBMM'de Görevli Polis Şükrü Alantor Nasıl Öldü?

Şükrü Alantor'un TBMM Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli olduğu biliniyor. Ancak evinde yapılan kontroller sırasında Alantor'un cansız bedeni, beylik silahıyla birlikte salon kısmında bulundu.

Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz neden öldürüldü, katil oğlu mu? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Prof. Dr. Selahattin Doludeniz neden öldürüldü, katil oğlu mu?

Şükrü Alantor İle İlgili Soruşturma Başlatıldı mı?

Polis ekipleri, Alantor'un ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından, Alantor'un ölüm sebebi hakkında net bir bilgiye varabilmek için Adli Tıp Kurumu'nun yapacağı inceleme bekleniyor.

Şükrü Alantor kimdir neden öldü?

Şükrü Alantor'un 2012 yılında evlendiği ve 2013 yılında boşandığı öğrenildi. Evliliğinden çocuğu olmadığı belirtiliyor. Ölümünün ardındaki neden ve detaylar ise soruşturma sürecinde aydınlatılmaya çalışılacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız