Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Simge, son olarak Fizy platformunda Kaan Ölker’in sunduğu 'Popcast' programına konuk oldu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Simge Den Carpici Aciklamalar E N

Sosyal medyada kendisinin Galatasaraylı ünlü futbolcu Icardi’yle ilişkilendirilmesi ve bu konuda yapılan yorumlara cevap veren Simge, "İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar.

3412C22B 8Dd5 4B4C 8Ec6 E6Fd80Ee

Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır.” şeklinde konuştu.

Simge Sagin Gunes Tenimde Guzel

Ayrıca, son zamanlarda kendisiyle ilgili dolaşan 'estetik' iddialarına da açıklık getiren Simge, "Benim canım bu saatten sonra ne istiyorsa onu yaparım.

Simge Sagin Yeni Klibiyle Sosyal

Benim bedenim, benim dudağım! Böyle mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Dudağım dışında bir dolgum yok, yaptırdığım şeylerle ilgili ‘yaptırmadım’ demek bana komik gelir.” diyerek konuya net bir yanıt verdi.

Simge Den Carpici Aciklamalar Yd

Simge ayrıca, geçmiş ilişkilerinden birinde yaşadığı büyük ihaneti de anlattı. Sevgilisinin kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden Simge, bu süreci zor atlattığını ve yaşadığı acının derin olduğunu dile getirdi.

Simge Sagin1

Aşkı ve ilişkileriyle ilgili olarak da radarlarını açık tuttuğunu belirten Simge, "Aşka açığım. Radarlarım açık. Aşk çok istiyorum. Aşıkken şarkıları bile söylerken başkalaşıyorsun, güzelleşiyorsun.” dedi.

M V5 B Z Dhm Zjhj Y W It M T Q5 Z S00 N T Zm L W Jh

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Son olarak, müzik kariyerinde yeni adımlar atma planları hakkında da konuşan Simge, Ortadoğu ülkelerine açılmak istediğini ve bir Arap yıldızıyla düet yapma hazırlığında olduğunu açıkladı.

84557

"Orta doğuya açılmak istiyorum. Oralarda ciddi kalabalıklara şarkılar söylemek istiyorum. Ortadoğu'nun büyük yıldızlarından biriyle görüşüyoruz. Bir düet sürprizi gelebilir.” sözleriyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Adsız Tasarım 6

Bu çarpıcı açıklamalarıyla Simge, hem müzik kariyerindeki yenilikleri hem de kişisel hayatındaki gelişmeleri takipçileriyle paylaşarak büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Simge Den Carpici Aciklamalar Nt

Editör: Ali Çakar