James Cullen Bressack'ın yönetmenliğini üstlendiği 2022 yapımı "Sıcak Koltuk" filmi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler, filmin konusu, oyuncuları ve çekim detayları hakkında bilgi edinmek istiyor.

Yetenekli Bay Cage Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Yetenekli Bay Cage Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Sıcak Koltuk Filminin Konusu Nedir?

"Sıcak Koltuk" filmi, eski bilgisayar hackeri Orlando Friar'ın hayatını anlatıyor. Orlando, hackerlık kariyerini geride bıraktığını düşündüğü bir dönemde, koltuğunun altında bir bomba bulur. Bu bomba, onu banka kurumlarının üst düzey sistemlerine girip çevrimiçi dijital fonları çalmaya zorlar. Eğer bu isteği yerine getirmezse, hem bomba patlayacak hem de kızı kaçırılacaktır. Orlando, bu tehlikeli durumdan nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır.

Sıcak Koltuk Filmi (2)

Sıcak Koltuk Filminin Oyuncuları Kimler?

Filmin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Başrolde yer alan isimler şunlardır:

  • Mel Gibson
  • Chad Michael Murray
  • Kevin Dillon

Filmin Çekim Detayları

2022 yapımı olan "Sıcak Koltuk" filmi, aksiyon dolu sahneleri ve gerilim dolu hikayesiyle izleyenlere unutulmaz bir sinema keyfi sunacak. Filmin çekimleri Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirildi ve modern teknoloji kullanılarak heyecan verici sahneler yaratıldı.

"Sıcak Koltuk" filmi, eski bir hacker'ın karşılaştığı tehlikeler ve bu tehlikelerle başa çıkma mücadelesini konu alıyor. Yüksek tempolu ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Editör: Zeliha YAKUT