Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Düzici Sosyal Hizmet Merkezi Şehit Yakınları ve Gazi Birimi personelleriyle birlikte anlamlı bir ziyarette bulundu. Yaralı askerler P. Uzm. Çvş. Enes Bekmezci ve P. Uzm. Çvş. Ökkeş Yılmaz'ı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Gazi Askerlere Destek Verildi

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, kahraman askerlerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak adına gerçekleştirdikleri ziyarette, askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi alarak, ihtiyaçlarının karşılanması konusunda destek sözü verdiler.

Başkan Durmuş ÖKSÜZ'den 19 Eylül Gaziler günü mesajı: Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti Başkan Durmuş ÖKSÜZ'den 19 Eylül Gaziler günü mesajı: Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti

Düzici Sosyal Hizmet Merkezi Şehit Yakınları ve Gazi Birimi personellerinin de katıldığı ziyaret sırasında, yaralı askerler ve aileleriyle yakından ilgilenildi. P. Uzm. Çvş. Enes Bekmezci ve P. Uzm. Çvş. Ökkeş Yılmaz, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin ve milletin yanlarında olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ettiler.

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün bu tür ziyaretleri, toplumda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, şehit aileleri ve gazilere verilen desteğin de önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Editör: Zeliha YAKUT