Osmaniye Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, manuel tekerlekli sandalye, yürüteç ve baston türü medikal malzemeler ihtiyaç sahibi engelli bireylere dağıtıldı. Etkinlik, Osmaniye Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlendi.

İhtiyaç Sahiplerine Destek

Osmaniye Belediyesi, engelli bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla medikal malzemelerin dağıtımını gerçekleştirdi. Etkinlikte dağıtılan tekerlekli sandalye, yürüteç ve bastonlar, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

G Q 5 T Ch X0 A E U7 A5

Belediye Başkanından Açıklama

Osmaniye Belediye Başkanı, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların yanında olmak bizim öncelikli görevlerimizdendir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne de katkılarından dolayı teşekkür ederiz," dedi.

Ücretli Usta Öğreticilerin Ekonomik ve Sosyal Haklarındaki Sorunlar Giderek Derinleşiyor: Osmaniye Meslek Eğitimciler Derneği Başkanı Elif Ünal’dan Çözüm Önerileri Ücretli Usta Öğreticilerin Ekonomik ve Sosyal Haklarındaki Sorunlar Giderek Derinleşiyor: Osmaniye Meslek Eğitimciler Derneği Başkanı Elif Ünal’dan Çözüm Önerileri

Katılımcılardan Teşekkür

Etkinliğe katılan engelli bireyler ve aileleri, sağlanan destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Osmaniye ve Gaziantep Büyükşehir Belediyelerine teşekkür etti.

Editör: Zeliha YAKUT