Diyarbakır’da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin 08.45'te dere kenarında, bir çuval içerisinde bulunduğunu açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Öldürüldükten sonra çuval ile dere kenarına getirildiği, üzerine ağaç ve taşlarla şüphe uyandırılmayacak şekilde kapatılmıştır" dedi.

Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor? Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor?

NARİN NEDEN DERE KENARINA GÖTÜRÜLDÜ?

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gün sonra bulunan Narin Güran'ın cansız bedeni, ekipler tarafından detaylı otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, CNN TÜRK canlı yayınında çuval detayının önemine dikkat çekti. Özdemir, çuvalın Narin'in öldürüldüğü yerin orası olmadığını gösterdiğini belirtti.

NARİN NEREDE BULUNDU?

Özdemir, Narin'in cansız bedeninin dere yatağında bulunmasının önemli bir delil olduğunu, ancak olay yerinin orası olmayabileceğini vurguladı. Narin'in başka bir yerde öldürülüp, cesedinin dere yatağına taşındığını ifade etti. Ayrıca, bir görgü tanığının benzinlikte Narin'in baygın bir halde battaniyenin altında yattığını gördüğünü belirtti. Özdemir, Narin'in bedeni çürüdükten sonra kokunun yayılmaması amacıyla cesedin dere yatağına atılmış olabileceğini söyledi.

Editör: Murat Serdar Yıldız