Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gündür aranan Narin Güran’dan acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin'in cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu haber, özellikle ailesi ve yakın çevresi üzerinde derin bir üzüntü yarattı.

Eğertutmaz Deresinarin

Narin Güran’ın Cansız Bedeni Nerede Bulundu?

Narin Güran, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulundu. DHA muhabiri Emrah Kızıl’ın verdiği bilgilere göre, Narin'in cansız bedeni köye yaklaşık 1 kilometre mesafede bulundu. Kızıl, olay yerinden yaptığı açıklamada, bölgedeki giriş ve çıkışların kapatıldığını ve çok sayıda ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Narin’in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi’nin, daha önce en az üç kez arandığı belirtildi.

Narin Guran Amcasi Kimdir Savci

Aile Amcadan Şüpheleniyor mu?

Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran, olayla ilgili soruşturmanın önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor. Amcanın avukatı Seda Toğrul, yaptığı açıklamada, amca Salim Güran'ın DNA testi talebinde bulunduğunu ve kendisine yönelik suçlamaları kesin bir dille reddettiğini belirtti. Toğrul, aile içerisinde amcaya yönelik bir şüphe olmadığını, ailenin mal varlığı durumu iyi olduğu için fidye için kaçırılma ihtimali üzerinde durduğunu söyledi. Ancak dosyada gizlilik kararı bulunduğundan, bu konuda net bir değerlendirme yapmak şu aşamada mümkün değil.

Kayıp Narin'in Amcası Sali̇m Güran Ki̇mdi̇r9191

İçişleri Bakanı Yerlikaya Ne Dedi?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun," ifadelerini kullandı.

Kayıp Narin'in Amcası Sali̇m Güran Ki̇mdi̇r

Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi? Narin Güran'ın Ölümünün Arkasındaki Şok İddia: Anne ile Amca Arasındaki Yasak İlişki Gerçek mi?

Narin Güran’ın ölümü, Diyarbakır’da ve tüm Türkiye’de derin bir üzüntü yaratırken, soruşturma kapsamındaki çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız