Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda muhteşem bir konser verdi. Konsere, Mabel Matiz, Cem Adrian, Hande Yener, Norm Ender, Selda Bağcan, Işın Karaca, Nilüfer ve Semicenk gibi birçok sevilen isim de konuk olarak katıldı.

Ajda Pekkan Konseri7777

Mert Demir, Burun Ameliyatı Sebebiyle Sahnede Yer Alamadı

Konser öncesinde Mert Demir, geçirdiği burun ameliyatı nedeniyle sahne alamayacağını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, ameliyatının ardından sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın da yanında olduğunu ve ona destek verdiğini belirtmişti.

Mert Demi̇r878787

Demir, Konseri Seyirciler Arasında İzledi

Demir, sahneye çıkamayacağını duyurmasına rağmen konseri izlemek için Tüpraş Stadyumu'na geldi. Konser sırasında sevgilisi Serenay Sarıkaya ise locada görüntülendi. Konserin ilerleyen saatlerinde Demir ve Sarıkaya'nın birlikte dans ettiği anlar da kameralara yansıdı.

Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı? Miss Turkey 2024 Şampiyonu İdil Bilgen Bingöl'de Görev Yapacak mı? Kraliçe Tacıyla Doktorluğa İlk Adımını Atacak mı?

Serenay Sarıkaya4,0,054454

Serenay Sarıkaya Sevgilisi İçin Dans Etti

Sevgilisinin sahnede yer alamamasına üzülen Serenay Sarıkaya, konseri locada coşkuyla izledi. Demir'in sahnedeki performansını alkışlayan Sarıkaya'nın, konserin ilerleyen saatlerinde sevgilisi için dans ettiği anlar da sosyal medyada gündem oldu.

Ajdakonseriiii

Ajda Pekkan Konseri Büyük İlgi Gördü

Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda verdiği konser büyük ilgi gördü. Binlerce hayranı Pekkan'ın şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı. Konser, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Ajda Pekkan Konseri1111

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya Aşkından Kareler

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya, konserin ardından da birlikte görüntülendi. Çiftin samimi halleri ve birbirlerine olan sevgileri dikkat çekti.

Ajda Pekkan'dan Konser Sonrası Teşekkür

Ajda Pekkan, konser sonrası yaptığı açıklamada tüm hayranlarına teşekkür etti. Pekkan, "Bu güzel geceyi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Hepinize beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim" dedi.

Editör: Murat Serdar Yıldız