MasterChef Türkiye 27 Haziran bu akşam mı yok mu, saat kaçta? 
 

Evet, MasterChef Türkiye 27 Haziran Pazartesi günü ekrana gelecek. Yeni bölüm saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 16 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 16 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 16 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 16 Eylül 2024

MasterChef Türkiye'de Bu Akşam Neler Olacak?

Bu akşam MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşanacak. Yarışmacılar, ana kadroya kalmak için son kez mücadele edecekler. Jüri üyeleri Danilo Zann, Somer Sivri ve Aylin Yazıcıoğlu, en lezzetli ve yaratıcı tabağı hazırlayan yarışmacıya "evet" diyecek.

MasterChef Türkiye'nin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz hafta MasterChef Türkiye'de ana kadroya kalan son 3 isim belli olmuştu. Bu isimler, Dilan, Etkin ve Batuhan oldu. Diğer yarışmacılar ise eleme potasına girmişti.

MasterChef Türkiye'nin Yeni Sezonu Hakkında Bilgiler

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Yarışmacılar, her hafta zorlu ve farklı görevlerle mücadele ediyor. Jüri üyeleri de yarışmacılardan en iyisini bekliyor.

MasterChef Türkiye'yi Nerede İzleyebilirim?

MasterChef Türkiye'yi TV8 ekranlarında veya TV8'in internet sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, programın tüm bölümlerini TV8'in YouTube kanalında da bulabilirsiniz.

Editör: Murat Serdar Yıldız