Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinin ardından başlatılan soruşturma derinleşiyor. Yeni bir gelişme olarak, cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada iki akraba daha gözaltına alındı. Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma, aile üyeleri ve yakın çevresinin şüphe altına alınmasıyla genişletilmişti. Şu ana kadar, Narin Güran'ın 21 Ağustos'ta evinin yolunda son kez görüldüğü saatten sonra evlerine iki kez uğradığı belirlenen amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatılmıştı. Şimdi ise, cinayet soruşturmasının seyrini değiştirmeye yönelik eylemler içinde olduğu iddia edilen iki akraba daha gözaltına alındı.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Narin Güran

Sahte İhbarlarla Yönlendirme İddiası

Sabah gazetesinin aktardığı bilgilere göre, Narin Güran'ın akrabaları İsa Kaya ve Şeyma Kaya, yetkililere sahte ihbarlarda bulunarak cinayet soruşturmasını yanıltmaya çalışmakla suçlanıyor. Bu gelişmenin ardından, şüphelilere “Sizi kim yönlendirdi?” sorusunun sorulacağı belirtildi. İsa Kaya ve Şeyma Kaya’nın, cinayet soruşturmasını başka bir yöne çekme amacı güttükleri öne sürülüyor.

Editör: Havva Andırır