Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan maden kazasında toprak altında kalan işçilerden biri olan Mehmet Kazar'ın cenazesi, Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

116 Gün Süren Bekleyişin Ardından Cenaze Bulundu

İliç ilçesinde bulunan bir maden ocağında 13 Şubat'ta yaşanan toprak kayması sonucu 9 işçi toprak altında kalmıştı. 116 gün süren arama çalışmaları sonucunda kepçe operatörü olan Mehmet Kazar'ın cenazesine ulaşıldı. Cenaze, yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Husumetin Bedeli: Düğün Kana Bulandı Samet A. Hayatını Kaybetti Zanlılar yakalandı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Husumetin Bedeli: Düğün Kana Bulandı Samet A. Hayatını Kaybetti Zanlılar yakalandı

Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Kazar'ın memleketi olan Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde düzenlenen cenaze törenine, vali, kaymakam, ailesi, akrabaları ve köylüler katıldı. Gözyaşları içinde gerçekleştirilen törenin ardından Mehmet Kazar, toprağa verildi.

Yetkililerin Katılımıyla Gerçekleşen Tören

Cenaze törenine, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas Kaymakamı Furkan Taşkıran ve diğer yetkililerin katılımıyla birlikte, Kazar'ın ailesi ve köylüleri de büyük bir üzüntü içinde son vazifelerini yerine getirdi.

Editör: Zeliha YAKUT