HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024

Konya Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi büyük ve küçükbaş hayvan satışı için gerekli hazırlıklarını tamamladı. Büyük ve küçükbaş hayvan satışı için belirlenen alanlar, Konya Belediyesi tarafından titizlikle seçildi. Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen bu alanlar, vatandaşların sorunsuz bir alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla özenle planlandı.

Konya Belediyesi Kurban Kesim Noktaları Hangi İlçelere Kuruluyor?

Kurban satış ve kesim yerleri, Konya'da bulunan Büyükkayacık Mahallesi ve Bosna Hersek Mahallesi Aliye İzzet Begoviç Caddesi üzerinde konumlandırıldı. Bu yerler, hem Ankara yolu üzerinden hem de İstanbul Yolu üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir konumda yer alıyor. Belediye, bu bölgelerde vatandaşlara güvenli ve düzenli bir alışveriş ortamı sunmak için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Kurban Bayramı141

Konya Belediyes i Detaylı Hizmetler Sunuluyor

Kurban satış alanında 400 satış noktası bulunurken, ayrıca 1500 araçlık otopark alanı da yer alıyor. Belediye tarafından tuvaletler, mescit alanları ve sıcak sulu duş alanları gibi temel ihtiyaçları karşılayacak olan tesislerin yanı sıra, bayram namazının kılınabileceği büyük bir mescit de bulunuyor. Bu detaylı hizmetler, vatandaşların Kurban Bayramı sürecinde daha rahat bir alışveriş ve ibadet deneyimi yaşamalarını sağlamak için düşünülmüştür.

Editör: Murat Serdar Yıldız