Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve özel anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Atagül, son olarak resim yaparken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabında yayımlayarak dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında, “2-B sınıfından Neslihan arkadaşımız motor becerilerini geliştiriyor” notunu düştü. Bu paylaşım, Atagül ve eşi Kadir Doğulu’nun sosyal medya etkileşimleriyle gündeme gelmesini sağladı.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

66A77465481B65014B08Cb02

Kadir Doğulu'nun Esprili Yorumu

Atagül’ün paylaşımına kayıtsız kalmayan eşi Kadir Doğulu, esprili bir yorumla dikkat çekti. Doğulu, eşinin paylaşımına “Merhaba 2B'den Neslihan, ben 4D'den Kadiy, senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın? Evet mi, hayır mı?” şeklinde bir yanıt verdi. Bu yorum, hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında büyük ilgi gördü.

Çiftin Romantik Geçmişi ve Evlilik Yıldönümü

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun ilişkisi, 2013-2014 yıllarında 'Fatih Harbiye' dizisinde başlayan arkadaşlıktan aşka dönüşmüştü. 2016 yılında dünyaevine giren çift, son olarak 'Gecenin Ucunda' dizisinde başrolleri paylaşmıştı. Eylül ayında 8'inci evlilik yıldönümlerini kutlayan çiftin, sosyal medyadaki bu etkileşimleri, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyada İlgi Çeken Anlar

Kadir Doğulu'nun eşinin paylaşımına yaptığı esprili yorum, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Çiftin samimi ve eğlenceli paylaşımları, onların hayranları tarafından sıklıkla takip edilmektedir.

Editör: Mehmet Çetil