Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Feyenoord-Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord-Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Adana'nın Kozan ilçesinde altyapı takımında yetişen milli boksör Azra Nur Çetin, Fenerbahçe'ye transfer olarak dikkatleri üzerine çekti. Azra Nur Çetin, geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği üçüncülükle adını duyurmuş ve Bosna Hersek'te düzenlenen turnuvada çeyrek finale yükselmiştir. Genç boksör, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe, Türkiye’nin en iyi boks yetiştiren takımı. Kendimi geliştirip sürekli çalışacağım ve 2028 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmayı hedefliyorum” şeklinde açıklamada bulundu. Çetin, transferi sürecinde kendisine destek olan antrenörü Fatih Öztürk’e teşekkür etti ve Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarıyla birlikte verimli çalışmalar yapmayı planladığını belirtti.

Antrenör Fatih Öztürk’ün Açıklamaları

Kozan’da genç sporcuları yetiştiren antrenör Fatih Öztürk, Fenerbahçe’ye transfer olmanın heyecanını yaşadığını ve kulübün boks branşında en iyi takım olduğunu ifade etti. Öztürk, "Fenerbahçe'ye transfer olmanın heyecanını yaşıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü boksta en iyi takım olduğu için gelen teklifi kabul ettik. Bundan sonra Kozan’da yaşayan genç sporcularımızı Fenerbahçe arması altında yetiştirmeye devam edeceğim" dedi. Öztürk, Azra Nur Çetin’in transferinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve Çetin’in Kozan’a örnek olacağını belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe ile daha verimli ve özverili bir şekilde çalışarak, genç yeteneklerin yetiştirilmesini sürdüreceklerini söyledi.

Editör: Havva Andırır