663. Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar? 663. Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar?

EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçta Türkiye, Çekya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takımımız, gruptan çıkmak için bu kritik maçta galibiyet ya da beraberlikle sahadan ayrılmak zorunda. Maçın galibiyet ya da beraberlikle sonuçlanması halinde A Milli Takımımız adını son 16 turuna yazdıracak.

Çekya-Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Çekya-Türkiye EURO 2024 maçı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Karşılaşma, Hamburg'taki Volkspark Stadı'nda oynanacak ve TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

A Milli Takımın Gruptaki Durumu

Türkiye, gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptı, ancak ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Gürcistan ve Çekya arasındaki diğer maç ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçlarla Türkiye, aldığı mağlubiyete rağmen 3 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. Portekiz ise gruptan çıkmayı garantiledi.

Gruplardan Çıkma Kriterleri

EURO 2024'te gruplardaki son maçların ardından ilk iki sırayı alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. Üçüncü maçların ardından direkt olarak 12 takım adını üst tura yazdırırken, en iyi 4 grup üçüncüsü takım da son 16'ya kalma hakkı elde edecek.

Çekya-Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak bu önemli karşılaşmayı TRT 1'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Kaçırmayın!

Editör: Zeliha YAKUT