A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmişti. Hollanda ile oynayacakları çeyrek final öncesi takımımızın hazırlıkları ve oyuncuların maç öncesinde yaptıkları skor tahminleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Antalyaspor'un transfer ettiği Soner Dikmen Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi Antalyaspor'un transfer ettiği Soner Dikmen Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Skor Tahminleri ve Yayınlanan Video

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sosyal medya hesabı "MilliTakımlar", milli futbolcuların çeyrek final öncesindeki skor tahminlerini içeren bir videoyu yayınladı. Videoya göre, milli oyuncular maçın sonucunu tahmin etmişlerdi. Arda Güler, Cenk Tosun ve Samet Akaydın, Avusturya maçını doğru tahmin ederek dikkatleri üzerine çekti. İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve Mert Müldür 2-0, Salih Özcan ile Ferdi Kadıoğlu ise 1-0 olarak skor tahmininde bulunmuştu. Okay Yokuşlu ise normal sürenin 1-1 biteceğini ve uzatmalarda Türkiye'nin 2-1 galip geleceğini öngörmüştü.

Çekya Maçı Öncesi Heyecan ve Hazırlıklar

Önceki maçlarda eğlenceli ve motivasyon dolu anlarıyla dikkat çeken A Milli Takım, Çekya maçı öncesi de aynı enerjiyi sahaya yansıtmıştı. Takımın otobüsünde yapılan konuşmalarda, Kenan Yıldız ve Salih Özcan arasındaki diyaloglar dikkat çekmişti. Özellikle Salih Özcan'ın "Final maçı, yeneceğiz inşallah" sözleri, takımın moralli ve kazanmaya odaklı olduğunu gösteriyordu.

Hakan Çalhanoğlu ve Diğer Yorumlar

Maç öncesinde Hamburg'a giden ve stadyumu inceleyen takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun Dortmund'a attığı efsanevi golü anlatması da takım içindeki motivasyonu artırmıştı. Okay Yokuşlu'nun ise Çalhanoğlu'na eski günlerdeki performansını hatırlatarak yaptığı espri, takım içindeki samimiyeti ve birlikteliği yansıtmıştı.

Samet Akaydın ve Şampiyonluk İnancı

Çekya maçı öncesinde yapılan değerlendirmelerde ise Samet Akaydın'ın şampiyonluk inancı dikkat çekmişti. Akaydın, takım arkadaşlarına verdiği destekleyici mesajlarla birlikte, gelecek maçlarda da başarılı olacaklarına olan inancını dile getirmişti.

Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu Arasındaki Sohbet

Takım otobüsünde yolculuk yaparken görüntülenen Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu arasındaki sohbet, takımın içindeki pozitif atmosferi gözler önüne sermişti. İki oyuncunun maç skorları üzerine yaptıkları tahminler, takımın birlikte hareket etme ve kazanma odaklılığını ortaya koymuştu.

Editör: Havva Andırır