Yat Partisinde Kabus! OnlyFans Modelinin Gizemli Ölümü Hakkında Yeni Gelişmeler Neler? Yat Partisinde Kabus! OnlyFans Modelinin Gizemli Ölümü Hakkında Yeni Gelişmeler Neler?

Dilin Döğer'den Makarna İtirafı ve Selahaddin Eyyubi'de Yaşadığı At Kazası!

Cihangir'de köpeğiyle görüntülenen Dilin Döğer, fit görünümüne rağmen hiç diyet yapmadığını ve bol bol yemek yemeyi sevdiğini itiraf etti. Başarılı oyuncu, bu durumu anneme ve genlerimize borçluyum" diyerek açıkladı.

Dilin Doger Den Itiraf Hb0 Dw

Selahaddin Eyyubi dizisinin kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Döğer, dönem dizisinde oynamaktan büyük keyif aldığını ifade etti. Bu dizide farklı yeteneklerimi keşfettim diyen Döğer, ata binme ve kılıç kullanma gibi becerilerde kendini geliştirdiğini belirtti. Atları çok sevdim. Herkesin sette kendi atı var ve bir süre sonra onlarla iletişim kuruyorsunuz. Çok duygusal hayvanlar. Ben hemen anlaştım" şeklinde konuştu.

3477

Ancak atıyla iyi anlaşmasına rağmen, Döğer set sırasında bazı kazalar da yaşadığını itiraf etti. Büyük bir kazayı anlatan Döğer, "Eğitim veren hocamız çok iyiydi. Ama günün sonunda atın ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Gün boyu belki çok yorulduğu için bacağıma tekme yedim. Uzun süre bacağımda iz bıraktı" dedi.

Dilin Doger Den Itiraf Pb Fw V

Döğer'in bu samimi itirafları ve Selahaddin Eyyubi dizisindeki deneyimleri hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada birçok kişi Döğer'in güzelliği ve yeteneğini öven yorumlar yaptı.

64F716F7E14F2Adf329Bd2E1

Dilin Döğer, son yıllarda en çok konuşulan genç oyunculardan biri. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve fit görünümüyle de dikkat çeken Döğer, birçok hayran kitlesine sahip.

Dilin Doger Den Itiraf Dryiq

Döğer'in yeni projeleri hakkında da meraklı bekleyiş sürüyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki sezonda hangi rollerle karşımıza çıkacağı merak konusu.

1 6

Editör: Ali Çakar