5 Temmuz MasterChef Türkiye 2024: Üst Tura Kimler Çıktı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, ve Danilo Zanna önderliğinde, yarışmacılar üst tura çıkabilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Bu etapta, başarılı yarışmacılar üçlü düellolarda yarışarak bir sonraki tura yükselmeye çalıştı. İşte, 5 Temmuz MasterChef'te üst tura çıkan isimler:

Mastershef5Temmuz2120

Çiğdem, Neşe ve İlkay Üçlüsünün Düellosunda Kim Üst Tura Çıktı?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk dakikalarında Çiğdem, Neşe ve İlkay arasındaki düelloda şefler, yarışmacılardan ekşili kuru dolma yapmalarını istedi. Yarışmacılar, en iyi tabağı çıkarabilmek için ellerinden geleni yaptı. Şefler tarafından yapılan değerlendirmenin ardından, ekşili kuru dolma tabakları tadıldı. Tabağı en başarılı bulunan Neşe, bu düelloyu kazanarak üst tura çıkmaya hak kazandı.

Mastershef5Temmuz21201

Barış, Muratcan ve Emre Üçlüsünün Düellosunda Sonuç Ne Oldu?

Günün ikinci üçlü düellosunda ise Barış, Muratcan ve Emre karşı karşıya geldi. Şefler, bu kez yarışmacılardan safranlı risotto yapmalarını istedi. Üçlü, risotto hazırlarken şeflerin tüm detaylarına dikkat etmeye çalıştı. Tadım aşamasında şefler, Barış'ın çift tadım yaptığını belirterek ilk veda eden isim olduğunu açıkladı. Muratcan’ın tabağı ise üst tura çıkmak için yeterli bulundu ve Muratcan bu turu geçmeyi başardı.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 03 EKİM 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SON DAKİKA 03 EKİM 2024: Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Mastershef5Temmuz21

Betül, Ebru ve Alina Üçlüsünün Düellosunda Kimler Üst Tura Çıktı?

Üçüncü düelloda Betül, Ebru ve Alina arasında geçen yarışmada, şefler tiramisu yapılmasını istedi. Üç yarışmacı, en lezzetli tiramisuyu yapmak için büyük bir çaba sarf etti. Ancak Betül’ün tatlısı pişmediği için şefler tadım yapamadı ve Betül ilk veda eden isim oldu. Tadım sonrası, Alina’nın tabağı başarılı bulundu ve Alina üst tura çıkmayı başardı.

Mastershef5Temmuz

Hüsamettin, Bera ve Emir Üçlüsünün Düellosunda Kim Üst Tura Çıktı?

Son üçlü düello ise Hüsamettin, Bera ve Emir arasında gerçekleşti. Bu düelloda şefler, yarışmacılardan hingel yapmalarını istedi. Yarışmacılar, hingel yapımında hem lezzet hem de sunum açısından en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı. Şeflerin değerlendirmesinin ardından Bera, hingel tabağıyla başarılı bulundu ve finale kalan isim oldu.

MasterChef Türkiye 2024’te, düellolarda başarılı olan Neşe, Muratcan, Alina ve Bera üst tura çıkmayı başardı.

Editör: Murat Serdar Yıldız